Az akkutöltő is hibás


Az akkum,ulátor után a töltő is megadta magát. Pontosabban ez már előtte sem volt százas. Már régen is nehézkes volt a bekapcsolása, mert nagyon sokszor kellett nyomogatni a gombot hogy kapcsoljon. De már utólag annyira rossz volt, hogy 50-60 nyomás is kellett hogy kapcsoljon. Na, így aztán ezt is szét kellett szedni és javítani.

Magyar nyelvű feliratok a youtube videókhoz


Nem vagyunk túl szerencsések a magyar nyelvterület miatt, hiszen nem sokan beszélik, így hiába van egy jó videó, aligha fogják megérteni. A videó hangjából automatikusan nem készül felirat magyar nyelv esetén. Angol nyelven létezik az automatikus felirat létrehozása. Azt már lehet fordítani bármely nyelvre. Viszont van egy kis apró trükk, hogy legyen magyar felirat a videónk alatt. Azt már lehet fordítani bármely nyelvre. Így egy magyarul nem tudó külföldi a saját nyelvére tudja fordítani a videóban elhangzott beszédet. Ennek igazán akkor van jelentősége, ha a videós bevételszerzésre is jogosult. Akkor minden egyes videómegtekintés kincset ér.

Megadta magát az akkumulátor


Egyszer minden jó véget ér. Persze hogy nem örül neki az ember. Főleg ha zsebbe nyúlós a téma. Új akkut kell venni, nincs mese.