A Kaméleon is megújult

Korábban írtam már az ICO Kaméleon golyóstollról. Aki esetleg nem tudná, a klasszikus fém négyszínű golyóstollnak a hivatalos neve ez. Sokan nem szeretik, mert nehéz, csúszik. A legtöbb ember azt gondolja, ez a toll már nem létezik, így aztán elcsodálkoznak mikor meglátják nálam, hogy azzal írok. Mindenkiben vidám emlékeket kelt amint megpillantják. Iskolás éveiken nosztalgiáznak. Nos, ez a kultikus tárgy mind a mai napig kapható papír-írószer boltokban. Viszont ma felfedeztem egy újdonságot. A karcagi Tescoban pillantottam meg egy ilyen pédányt:

ico_kameleon_5_1

Igen, ez a jól ismert Ico Kaméleon golyóstoll. Viszont van egy kis újítás rajta. Nézzük csak meg a jobb oldali végét! Nini, hát mi az a kis fekete sipka? Bizony-bizony, ez a múlt századi darab igazi huszonegyedik századi darabbá vált. Ezzel a kis fekete végével lehet érintőképernyős eszközökön (tablet, okostelefon) matatni, anélkül, hogy összefogdosnánk a kijelzőt. Ha jól emlékszek 1190 Ft volt az ára.
Egy örök, elnyűhetetlen klasszikus kultikus darab! Az új neve: Ico Kaméleon Touch Pen, vagy röviden Ico Kaméleon 5 in 1. 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: