Eddig az addig

Már igencsak hiányoltam, de még 3 nap maradt a 30 napból, hogy a parkolási cég válaszoljon a levelemre. Ma jött meg a válasz. De azt azért még elmondom, hogy január 13-án rákérdeztem, hogy vajon ebben az évben várhatom-e, hogy választ kapok a kérdéseimre. Azt írták vissza, nem kaptak tőlem semmilyen mailt, küldjem már el újra. Na, elküldtem, ezúttal visszaigazolták és ígéretet tettek, 30 napon belül válaszolnak.
Tulajdonképpen arról volt szó röviden, hogy egy.-egy parkolóautomata hatóköre mekkora területre terjed ki. Teszem azt x helyen váltok parkolójegyet, de mire végzek, még marad mondjuk 20 perc a parkolási időből. Odébb állok mondjuk 1 km-rel és ott újból jegyet kell váltanom?
Most nem idézném be a választ, de a lényeg a következő: A megváltott jegy a parkolási időtartam végéig érvényes, de csak ugyanabban a parkolási díjzónában, ahol a jegy váltva lett. Más díjzónába nem érvényes. A konkrét kérdés a debreceni parkolásra vonatkozott. Ott 3 díjzóna van a kft által üzemeltetett parkolókban. Arra azért figyelni kell, hogy a magánparkolókban nem érvényes a megváltott parkolójegy, illetve a magánparkolókban váltott sem érvényes a DV Parking kezelésében lévő területeken, függetlenül attól, hogy a díjazás egyezik, vagy sem. Bonyolíthatja a helyzetet, ahol egy városon belül több parkolási cég is működik, ráadásul azonos díjtétellel. Régebben szankcionálták az ilyen téves jegyvásárlást, de mintha szó lett volna róla, hogy most már ezért nem jár büntetés.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: