Év vége?

Most ez az évvége úgy szar ahogy van. December elsejétől a Kalásznet átvette a helyi kábeltévé hálózatot, így aztán most már ők szolgáltatnak internetet. Már amikor van net. Mert ugyebár igen gyakran nincs. Példának okáért ma sem volt egy óra hosszáig, de napközben is többször elment pár percre. Persze hazudnak, állításuk szerint máshol nincs hiba. de az emberek sem hülyék, beszélgetnek egymással, így aztán kiderül, bizony szinte mindenkinek van kisebb-nagyobb gondja vele. Fel is hívtam az ügyfélszolgálatot a hibát bejelenteni. Mindig azzal jönnek, modemen milyen lámpák égnek. Volt-e újra indítva. Na, ekkor közbe szóltam. A bő két hét alatt, mióta átvették a hálózatot a FüzesTv kft-től, több bajom van a szolgáltatással mint korábban a 8 év alatt. Ez nem szolgáltatás! Modemet meg nem fogom naponta újraindítgatni. Hol a telefon nem működik, hol az internet, esetleg mindkettő.
De ha ez nem lenne elég, a nyomtatóm is szarakodik. Hat és fél éves a nyomorult, az elődje kilenc és fél évet bírt. Ugyanazzal a hibával jelentkezik mint az elődje, mielőtt végleg kidugta a zászlót. csíkosan nyomtat, egyik szín szinte teljesen hiányzik, noha nincs beszáradva a fej, mert patroncseréig rendben működött. A neten utána nézve emberi áron nem lehet kapni ettől a gyártótól multifunkciós nyomtatót. Majd negyvenezernél kezdődik a legolcsóbb is. Így aztán egyelőre nyomtató vásárlás sem lesz. Nem is igazán találtam olyat, ami elérhető árú lenne és a festékpatron is megfizethető árú.
De ha ez nem lenne elég, még taknyos is vagyok ráadásul. Úgy érzem, minden összeesküdött ellenünk. Ilyen útálatos szar év vége még nem volt. Ettől már csak szarabb lehet, jobb aligha. Franc esne bele.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: