Táváris, raus!

Nem volt elég nekünk hogy az elvtársak több mint negyven évig ültek a nyakunkon és élősködtek rajtunk, most itt van ez a nyomorult Tavares, Ahelyett, hogy a saját hazája tájékán sepregetne, ahol jócskán lenne mit, inkább velünk foglalkozik. Az elvtársakat egyszer már kipateroltuk, de most nekünk kellene hathatós lépéseket tenni, hogy ebből a kettős mércét alkalmazó kurrupciótól bűzlő európai gányolásból minél hamarabb eltakarodhatnánk mi. Nem ilyen-olyan állásfoglalással kellene a parlamentben tölteni az időt, aminek semmi értelme és súlya nincs, hanem megfontolni az ország kiléptetését ebből a szennyből és azt elő is készíteni. Erélyesebben kell fellépni az unióval szemben, mert ez a lagymatag szájkaratézés egy halom lószart nem ér.
Alapjaiban véve életképtelen ez az egész kóceráj, csak idő kérdése, mikor roskad össze. Mindig vannak országok, akik az egyenlőknél is egtyenlőbbek, ennél fogva klikkesednek. Minél többen akarnak ebbe a csoportba tartozni, annál inkább életképtelenné válik az egész. Aztán csoporton belül újabb klikkesedés kezdődik a kiváltságosak által. A végén úgty néz ki az egész szervezeti felépítés mint a hagyma.
Szegény horvátok, milyen bulizást csaptak a csatlakozás alkalmával. Mennyire örültek, hogy ők is csatlakozhattak ehhez a bűvös, bűnös szervezethez. Na, majd rájönnek, hogy unión belül sincs kolbászból a kerítés. A románok is tudják már. Rájuk 5 év alatt 100 %-os gázár emelés vár, mert az unió ezt diktálja nekik, mert túl olcsó a haza kitermelésű gáz. Ehhez is mi köze ennek semmirevaló intézménynek? Ja, hát nyilván a profit. Felsrófoltatják az árakat, aztán privatizáltatják, hogy anyugati cégek hatalmas hasznonra tegyenek szert. Nyilvánvalóan ez a választási kampány részét képező rezsi csökkentés is bassza a csőrüket odakint. Ki nem szarja le? Mindegyik csak a maga portáján sepregessen, van szemét bőven mindenhol.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: