Magyar sikersorozat

Vannak olyan személyek kis országunkban, akikről azt hiszem méltatlanul hallgat a média. De még a sportcsatornák is. A szinte nulla eredményt felmutatni képes magyar labdarúgást nyomják ezerrel. Pedig ezek a méltatlanul elfeledett személyek igen nagy elismeréseket szereznek hazánknak. Csak éppen mi nem tudunk róla. Itt élnek közöttünk, akikre felnézhetünk és őszinte csodálattal adózhatnánk nekik. Úgy tartják a külföldiek, hogy a magyarok lovas-íjász nemzet. Történelmünkben valóban fontos szerepet töltött be az íj. “A magyarok nyilaitól ments meg uram minket!” Éppen ezért úgy gondolom, sokkal nagyobb sajtónyilvánosságot kellene kapnia Mónus Józsefnek és mindneki másnak, akik hatalmas sikereket érnek el íjászatban és már sportágakban. Mónus József sorra nyeri a világbajnoki címet. Szinte elképzelhetetlen távokat lő íjjal. Ő döntötte meg a majdnem 800 éves világrekordot távlövésben. Később saját rekordját szárnyalta túl majdnem 150 méterrel. Jelenleg 653 méter a világrekord.

A távcéllövő világrekordot is Mónus Jözsef tartja 453 méterrel. A cél 140×140 centis felület volt, amit 453 méterről talált el.

Az ilyen embereket kellene a tévében mutogatni a sok elmeromboló celebgyártó műsor helyett. Okkal lehetünk büszkék Mónus úr eredményeire!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: