Utazás

Ismét Pesten akadt dolgom. Ezúttal egy szomorú kötelességemnek is eleget kellett tennem.

Kedd
Igen nagy ködben a 10 órai vonattal indultam. A vonatok pontosan jártak, nem késtek. Utas is volt szép számmal. Azt persze nem tudom, hogy ténylegesen több utas volt, vagy esetleg kevesebb kocsiból állította össze a vasút a szerelvényt és emiatt tűnt soknak az utas. Kaja után egy röpke vásárlás a Pólus Centerben. Legutóbbi látogatásom óta átszervezték a Tescot. Minden máshol van, keresgélni kell a portékát. A Center Western része is teljes átalakításon esik át. Még nem látom, hogy mi lesz a vége.

Szerda
Jószerével minden vásárlást lerendeztem, amit a pesti tartózkodás alattra terveztem. Az első metrós utamon sikerült kifogni egy új szerelvényt. Tágasabb, világosabb és sokkal csendesebb mint a kivénhedett, több generációval öregebb orosz szerelvények. Első körön a Márvány utcában egy könyvesboltot kerestem fel. Onnan a következő állomás a Budaörsi úton a robogóhoz vettem alkatrészt. Utána a Thököly úton egy papírboltban vettem nyák gyártáshoz használható speciális papírt. Az útvonalat tökéletesen megterveztem, a legkisebb távolsággal és idővel lehetett megtenni. Délután még egy újabb látogatás a Pólus Centerben egy kis shoppingolás címén.

Csütörtök
Mára egy fontosabb ügy maradt. Előző nap elrakattam a borotvámhoz a késsket. Ezért mentem érte. Utolsó darab volt, már rendelni sem lehet. Kifutú széria, majdnem 20 éves a borotva. Egyszer már cseréltem benne kést, de most megint eljött az ideje. Közben találkoztam az egyik haverral, elmentünk a Mammut bevásárlóközpontba. Ott még vettem egy usb hubot. Majd látom milyen lesz, állítólag nem valami megbízható jószágok. A Batthyany téri metró megállóban odajött hozzánk egy fazon és azt tudakolta, hogy a múlthavi bérlet nincs-e nálunk, mert neki kellene. Mivel azt mondtuk, hogy nincs, elsomfordált. Odament egy másik utashoz, ugyanezzel faggatva, miközben a picsáját vakargatta.

Péntek
Ma volt a pesti látogatás fő célja. Unokanővérem temetésén vettem részt. 😦

Szombat
Csőtisztító spirált kerestem, mivel itt navynénémnél a mosogató lefolyó teljesen eldugult. 3 méteres nem volt, így az 5 méterest vettem meg. Sikerült is megszüntetni a dugulást. A wc már fogósabb volt. Vastagon vízköves, ettől megy le nehezen az anyag. Amit tudtam, lekapargattam, a hozzá nem férhető helyeken az ecetre bíztam a munkát. Túl sok mindent nem hiszem hogy csinál. 40 év alatt volt ideje lerakódni a vízkőnek. A vásárlás után még egy pár órát nézelődtünk és vásároltunk az Asia Centerben.

Vasárnap
Indulás haza. Útközben semmi különleges, említésre méltó dolog nem történt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: