Nyúzás

Aki elhitte, hogy a jövőre kivezetendő egyik telekom adó után csökkenteni fogják az előfizetők terheit a telefon szolgáltatók, az nagyot téved. Ezek a cégek is úgy jártak, mint a bankok. Nemhogy nem engednek, hanem szorítanak: http://privatbankar.hu/ado/itt-az-uj-matelcsi-ado-emelhetik-a-2-forintperces-mobil-sarcot-251781
A kormány nem teketóriázik. Lapértesülés szerint emelik majd a telefonadót. Ezt informálisan már megüzenték a szolgáltatóknak, de a mértékét nem árulták el, csak azt, hogy készüljenek a legrosszabbra.
Nincs senki, aki megálljt parancsolna ezeknek az ámokfutóknak? A vak is látja, hogy teljesen padlóra visznek mindent. A folyamatos adóemelés miatt a cégek nem fejlesztenek, nem lesz több bevételük, nem lesz miből adót fizetni. Egyre több cég fog csődbe menni, így kevesebb cég marad aki adót fizethetne. Erre mi a megoldás? Újabb adóemelés. Ennek a kibaszott uniónak való feltétel nélküli megfelelési vágy tesz tönkre minket. Még a Böszme sem hazudozott annyit mint ezek az idióták. Azt is kétségbe vonom, hogy  akommunisták 8 éves uralma alatt több kárt okoztak az országnak, mint ezek itt két és fél év alatt. Itt csak egy dolog kiszámítható. Méghozzá a kiszámíthatatlanság. Akármit kommunikál a kormány, azt bizony nem lehet készpénznek venni. Nagyon sokszor tanúbizonyságát adták már ennek. A nagy Viktátor is szépen kiárusítja az országot, teljesen lenulláz mindent és mindenkit: “Mondják meg mennyi kell még és mi előteremtjük!” Miért kell még mindig ezzel a szipolyozó bagázzsal foglalkoznunk? Minél hamarabb lépünk ki ebből a szarból, annál kisebb lesz a veszteség. Mert hogy nekünk itt jövőnk nincs, az biztos mint az adó. Magunkkal, a saját érdekeinkkel kellene foglalkozni, nem a Brösszelnek való feltétlen megfeleléssel.
Ami pedig a telekom cégeket illeti, én bizony odadörgölném a kormánynak, hogy ha emelik az adót, a jövőre esedékes koncessziós díjat nem fizetem be. Basszák meg a frekvenciájukat. Legalább bukna az állam 40-50 milliárdot. Mindenki csak nyel és tűr.

Reklámok

Egy hozzászólás to “Nyúzás”

  1. Csombok Eszter Says:

    Jól beszélsz István! Nagyon igaz vélemény..


Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: