Helyzet

Már régen írtam ide. Nem mintha nem lenne  miről, csak valahogy kedvem nem volt hozzá.
Megvan az új gép így annak a beszerelése, telepítések és konfigurálások sok időt vettek igénybe. Tulajdonképpen minden rendben is működik, egy apróságot kivéve. A levelezőprogram indítása után, ha a gép ki volt kapcsolva előtte, vagy újra lett indítva, akkor azon vergődik, hogy nem sikerült a programnot rendesen bezárni. Ezért az utolsó üzenetet baszik megmutatni. Rá kell kattintani egy kis szövegre és akkor az eltűnik. De miért? Ki a fenét érdekel, hogy jól, vagy nem jól lett leállítva  a program. Különben is a jobb felső sarokban lévő X-re kattintáson kívül nem nagyon lehet másképp bezárni a programot. Na mindegy. Majd lesz valahogy.
A szemem is szépen be van gyulladva. Voltam szemészeten, írtak fel cseppeket. Másnap vissza kellett mennem, mármint tegnap. Közben éreztem, annál a szememnél is elkezdődött a folyamat. Szerencsére azt meg tudtam állítani a  szemcseppel. Tegnap délelőtt így nézett ki:


Na szóval már most egész jól néz ki. De milyen volt kedd este és szerda reggel. Na azt kellett volna látni. Bedagadva kegyetlenül és csupa vér az egész. A torkom is fáj tegnaptól. Valami fertőző vírusos nyavalya, a két dolog összefügg. Háziorvos írt antibiotikumot. Szedem, remélem hamar elmúlik a torokfájás.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: