Vasrnp

Azt hiszem, valmit írni kllne. Hogy mit, azt magm sem tudm. De szoks szrint majd kialkl. A mai napn nem sok mindent csináltm. Rggl bfjztm a tgnp bmutatott könyv gyiket. Nvztsn Forrai Sándr könyvét. Nagyn sok érdks informciót tudhtnk meg blőle. Majd követkzik az gri csillagk. Na, az mgint csak izgalms lsz. Olvsás utn ntzgttm, majd szrksztettm gy rovsíráss avtrt.  Jó lsz MSN-re mg formkra. rről jut szmbe. Az ősi magyr rovsírás az ókrtl napjinkg című könyvben van gy rdks idézt Sir John Browningtól a magyr nylvről:
"A magyar nyelv egyetlen darabból álló terméskő, melyen az idők viharai karcolást sem ejtettek. Nem az idő változásaitól függő kalendárium. Nem szorul senkire… nem kölcsönöz, nem alkuszik, nem ad-vesz senkitől. Ez a nyelv a nemzet önállóságának, szellemi függetlenségének legfényesebb emléke."
rdms zt mgjgyzni. Most ez így taln kissé flsőbbrendűnek tűnhet, de ha gy kicst bleássuk magnkt a magyr nylv rjtlmibe, akkr bizony kiderül számnkra, hogy valbn különlegs a nylvünk. zt már több külfldi tuds, kuttó is altmsztja. Óvjk és bcsüljk mg!
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: