Feketézők

Nem csodálkozok rajta, hogy megy a feketeézés, feketemunkáztatás. Hogy miért? Egy adózással kapcsolatos információ után érdeklődtem.
1 Munkaügyi központ
2 Apeh Szeghalom
3 Apeh információs vonal
4 Apeh Békéscsaba
5 Apeh Orosháza.
No kérem, az 1, 2, és a 3-as alapvetően mást mondott. 4-es megpróbált segíteni, kapcsolgatott ügyintézőt, volt amelyik foglalt volt és olyan is volt, amit nem vettek fel. A harmadiknál ahogy elkezdtem mondani, a pofa egyből belém folytotta a szót, hogy ne is folytassam, hívjam az információs vonalat. Mondom, már hívtam, ők adták a harmadik variációs lehetőséget, hogy mit kell tenni. Szeretném végre az igazat tudni. De csak hajtogatta, hogy hívjam az információs vonalat. Az 5-ös gyakorlatilag ugynaz mint az előbbi, de legalább udvariasan rázott le.
Részemről vége a nyomozásnak. Nem elég, hogy basztatják az embert, és bújtatott szabályokat találnak ki, ami alapján van jogalap a büntetésre, még információt sem adnak. Ha igen, akkor az meg különböző. Most akkor vajon a 3 információ közül melyik a valódi? Vagy van egy negyedik, ötödik változat is? És akkor csodálkoznak, hogy az adószabályok között nem igaziodnak el az emberek. Hát hogy tudnának eligazodni, amikor 3 helyen háromfélét mondanak? Igaza is van annak, aki szarik az egészre és feketézik. Próbálná az ember a dolgokat becsülettel csinálni, de keresztbe tesznek. Nahát, én meg nem fogom a követ elgurgatni az útból.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: