Draskovics elvtárs megint hazudott

Ha Draskovics elvtárs ebbe sem bukik bele, akkor semmibe. Hamis bizonyítékot mutogatott a Magyarok nyilai robbantásaival kapcsolatban:
http://kuruc.info/r/2/44209/
Ez azért már kemény. Ha ezt a bíróságon is felhasználják, az minden kétséget kizáróan kimeríti a koholt vádakat és a szándékosságot.
Gondolom, ha nagyon szorul a hurok, majd egy kis utolsó informatikusra ráverik a balhét, hogy elcserélte a filmeket, jobb esetben új bizonyítékot fognak gyártani. Mégpedig oly módon, hogy a rendőrök robbantanak és azt veszik filmre. Magyraul bizonyítékot gyártanak a hazugságuk alátámasztására. Koncepciós perben akarnak embereket elítélni. Mint ahogy azt az egyetemistát is, aki 2006 szeptemberében az egyik rendbontáson kaptak le fényképezőgéppel. Akkor nem találták meg az illetőt, hanem később az egyik rendőr az egyik közösségi portálon talált egy olyan fickót, akinek ugynaolyan raszta haja volt. Na, elő is vették az illetőt. Persze nem tudták rábizonyítani. De az megint hogy jön már ki, hogy ha egy ismeretlen gyanúsítottról van egy fotó, akkor a közösségi portálokon addig kutakodunk, míg olyan személyt nem találunk, aki hasonlít az elkövetőre? Innen kezdve már fél lábban a börtönben van, noha nem követett el semmit. Ha nincs jó ügyvédje, ártatlanul lehúz pár évet a dutyiban. És mondja valaki, hogy nem állami/párt megrendelésre működik a rendőrség. Minden áron eredményt kell femutatni. Azon az áron is, ha bizonyítékot kell hamisítani, vagy éppen ártatlanra kell rávberni az általa el nem követett balhét. Koncepciós perek tömegével álluink szemben, amikre szépen fény derül. Megérkeztünk a rendőrállamba! Végállomás.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: