Kezdem unni

Hogy a  választás óta mást sem lehet hallani a médiában, mint a parlamenti szélsőséges pártok és a hozzájuk közelálló sajtóorgánumok vonyítását. Rettegnek, érzik a vesztüket. Van bőr a pofájukon szélsőségezni. Mit tettek a kommunista elvtársak 40 éven át? Az nem volt szélsőséges? Vagy mit művelnek most a magukfajta kedves fajtársaik? A koalícióból névlegesen kilépett zsidópárttal együtt már jó ideje a magyarellenes politikát folytatják. Ez nem szélsőséges? Csontig benyalnak a zsidóknak, cigóknak.  Ha meg valaki meri venni a bátorságot, hogy felszólaljon velük szemben, akkor egyből antiszemitáznak és rasszistáznak. Éppen ideje lenne/lesz már ennek véget vetni. Teljesen világossá vált, hogy ezzek a szélsőséges parlamenti pártok (gy. k. MaSZoP, zsidópárt) politikusai félnek az elszámoltatástól. Féljenek is, mert van miért. Bőven elkövettek olyan aljasságot az ország és a polgárai ellen, amivel teljes vagyonelkaobzással és börtönnel lehetne jutalmazni őket. A lámpavasat most nem emlegetem, mert még elcsépeltnek tűnhetne a fogalom.
Hazudnak, mint mindig. Már régen eladták az országot, nem is ők irányítanak. Mindig kiderül valami turpisság. Most is. Méghozzá az, hogy az áfa emelése, az ingatlanadó, a szuperbruttósítás, az adóátrendezés (adócsökkentésről szó sem lehet) mind mind a valutaalap diktátuma. Régen nem vagyunk már függetlenek, régen nem Budapestről irányítják az országot. De most az elvtársak félnek, hogy a diktátumot nem tudják teljesíteni és számonkérés következik. No nem vagyonelkobzással, börtönnel vagy éppen lámpavassal vannak fenyegetve.
Ébresztő elvtársak, ideje elhúzni a francba, kivándorolni valahova jó messzire, leginkább Szibériába az elvtársakhoz, míg meg nem történik a számonkérés! A siránkozást, sopánkodást, nyafogást, vinnyogást meg be lehet fejezni, magatoknak köszönhetitek. Azt gondoltátok, örökké tart a kánaán? Eddig tartott az örökké.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: