Zsákbamacska

Azért érdekes dolgok derülnek ki az elvtársakról. VÉgül is nem meglepő. Az lenne a meglepő, ha nem lennének benne stiklikben, mutyizásban:
 
"Több mint tízmilliárdos kartellezés miatt szabtak ki hatalmas összegű, csaknem 700 milliós bírságot 2006-ban a jelenlegi gazdasági miniszterjelölt, Vahl Tamás akkori cégére, az SAP Hungary-ra – értesült a HavariaPress.
Az informatikai vállalkozást az IBM-mel és egy harmadik céggel együtt marasztalta el három éve a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) egy 2004-es tender ügyében történt összejátszás miatt. A cégnyilvántartási adatok szerint az SAP ügyvezetője ebben az időszakban végig Vahl Tamás volt, aki jelenleg a navigációs szoftverekkel foglalkozó Nav N Go ügyvezető igazgatója, és Bajnai Gordon gazdasági miniszterjelöltje. A versenyfelügyeleti vizsgálat akkori megállapítása szerint a három elmarasztalt cég titkos megállapodást kötött egymással több, 13 milliárd forint összértékű projekt együttes elnyerése érdekében.
A közbeszerzési eljárás több magyarországi egyetem és kórház gazdálkodás-irányítási, illetve informatikai projektjét érintette, s a vizsgálat egyebek között azt is kiderítette, hogy a cégek két egyetem esetében közösen befolyásolták a pályázatok megfogalmazását, illetve tárgyalásokat folytattak a jelentősebb versenytársak távoltartása érdekében. A versenytanács megállapítása szerint ebben az esetben a három vállalkozás magatartása a verseny korlátozását célozta, és nagy részben el is érte. A GVH a bírság mértékének megállapításakor az öt tender értékét vette alapul, így a két nagy cégre, az SAP-re és az IBM-re 690-690 milliós bírságot szabtak ki, s még a harmadik, kisebb vállalkozás is százmilliós nagyságrendű bírságot kapott.
(Havaria Press)"
 
Azért a mai kuplás cirkuszi előadás sem volt semmi. Az elvtársak, elvtársnők úgy szavaztak bizalmat a köztörvényes véreskezű libatolvajnak, hogy nem is ismerik a programjának részleteit. Magyarul zsákbamacskát vásároltak az adófizetőknek. Természetesen a zsákbamacskát nekünk szánják a saját pénzünkön. Ebből is látszik, hogy megint csak az időhúzás megy, a végletekig kihúzni, bármi áron, csak előrehozott választás ne legyen. Azzal érvelnek, hogy olyan helyzetben van az ország, hogy nincs idő hetekig, hónapokig húzni az időt. Kérem szépen, egyik nagytudású sem fogta még fel, hogy éppen ők húzzák az időt? Végig nyújtják érdemi munka nélkül az elkövetkező 1 évet. Bármit is akarnak, akkora lesz a társadalmi, szakszervezeti ellenállás, hogy érdemben ugyan úgy nem tudnak semmit tenni, mint eddig. Így aztán nem néhány hét vagy hónap lesz elkótyavetyélve, hanem legalább 1 év. De tudják ezt ők is, de mindent megtesznek azért, hogy még 1 évet kihúzzanak. Remélem utána a csőcselék egy része a börtönben fog pár évet lehúzni. Mert így tönkretenni szándékosan egy országot, több mint bűncselekmény.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: