Lámpavasra!

Szépen vagyunk megint. Valahogy ugyanazok a figurák forognak mindig az egyes zsíros posztok körül. Pedig már régen deportálni kellett volna őket valamelyik lakatlan szigetre, vagy elrettentő példának lámpavasra húzni az összes aljadék kommunistát. Nem volt nekik elég 6 évtizedes hazudozás, most is ugyanaz megy tovább. Folyik a néphülyítés, titokban meghozott döntések és a cukormázzal beborított disznószar, amit a mi torkunkon óhajtanak lenyomni. Részben sikerrel, mert Brüsszelből jön a diktálás. Ez a féreg libatolvaj csak egy kis bábfigura, jól megfizetik, hogy adja a nevét a népnyúzáshoz, népirtáshoz. De kellett annak a sok hülyének az unió. Hát tessék, itt van! Már nem keletről, hanem nyugatról jön az instrukció. Ezzel a folytogatásos "reform"-al semmit nem fognak elérni. Azazhogy mégis. Még gyorsabban és mélyíebbre fogunk süllyedni. Józan paraszti ésszel felfogható hogy miért, de a tisztelt lámpavasra való politikai elit nem éri fel ésszel, vagy nem akarja felérni ésszel. Végül is a végeredmény szempontjából mindegy is. Sosem látott elégetelenség lesz az országban. Az újabb szorongatásokkal nem egy újabb lépést, hanem egy újabb ugrást teszünk a polgárháború felé. Valakiknek nagyon érdeke ez. Nagyon jól mozgatják a szálakat, sikerülni fog. Nem akarok tippeket írni, mert még a végén antiszemitának titulálnának.
De ha már Libajnai Tolvaj-Gyilkos Gordonka annyira spórolni szeretne, miért nem halljuk tőle sosem, hoyg saját magukon is spórolnak? Egy büdös szó sem esik arról, hogy a tisztelt (tisztelt=lámpavasra való) állami cégek vezetői fizetését drasztikusan megkurtítják? Miért kell egy embernek éves szinten több tízmillós fizetéseket, juttatásokat adni? Itt lehetne legelőször is spórolni. Ja, hogy ez scak csepp a tengerben? Lehet. De akkor most én kérdezem meg a tótok után, hogy Szolidaritás? A válasz is ugyanaz: Hülye vagy? Azoktól a ganéktól egy fillért nem fognak elvonni, jó esetleg a 13. havi fizetést, aminek összegét más jogcímen úgyis szétosztanak közöttük. Igen, szolidaritás kellene, hogy a nép lássa: A nyomorban nem fizetünk több milliós fizetéseket, érjék be ők is néhány százezres fizetéssel, még akkor is jócskán túl vannak fizetve. De nem, könnyebb a kisembereket szorongatni, nyúzni, mert nekik nincs hangjuk. Ha van is, nem hallja meg senki, játszák a süketet. Akinek milliós fizetése van, annak a pofája is nagy. Azok tudják igazán a hangjukat hallatni. Éppen ezért kellene a hatalmas pofájukat betömni a cukormáz borítású disznószarral. Ők is részesüljenek a jóban, ne csak a kisemmizett aprónép.
A korábban ilyen-olyan okból bukott, kegyvesztett naplopók mégis a húsosfazék körül sündörögnek. Nézzük csak a Fikazabáló Szigetvári Viktort:
 
 
Elqurcsány kampányfőnöke volt anno, most a Libatolvaj kabinetfőnöke lesz, akinek nagy szerpe volt a végighazudott kampányban. Szép kis csapatot szedtek össze. Méghogy szakértői kormány, ami nem párt alapokon nyugszik. Apropó szakértői kormány. Ha most szedik össze a szakértői kormányt, akkor eddig kik vezették az országot? Bohócok? Tökéletes beismerése annak, hogy hozzá nem értők kezében volt (és marad is) a gyeplő. A pelenkások már a minisztercseréhez sem ragaszkodnak. Szépen létrejött az MSZMP-ZSDSZ koalíció, mégha hivatalosan nem is. Pontosabban meg sem szűnt, csak névlegesen. Ugyanúgy benne voltak mindenben, mint korábban. A pufajkásokat most is ugyanúgy zsarolják, mint korábban. Nevetségesek. Mindegyik tisztelt hazug banda mindent elkövet, hogy ne legyen előrehozott választás, annak ellenére is, hogy a liberósok előhozakodnak néha a választásokkal. Persze, a látszatot egyes gyepedt agyú választópolgároknak fent kell tartani. Sajnos azok az idióták az orruknál nem látnak tovább. Meg is írta a anyg elqúró a blogjában, hogy mindent megtesznek, hogy ne legyen előrehozott választás. Hát igen. Nem fél év, hanem másfél év lesz újból elvesztegetve a semmire. Félnek a választástól, mint ördög a tömjéntől.
Ehhez viszont már nem is tudok mit mondani:
 
Talán csak annyit, nehogy megvalósuljon eme kommunista dal első hat sora, mert akkor rájuk kutya világ lesz. Talán már csak az kommunizmus himnusza hiányzott onnan. Gondolom, jónéhányan magukban el is dúdolták. De hogy az elvtársak szívét megdobogtassam a lámpavason, íme:
 
Az elvtársak csak ezeket hallgassák életük végéig!
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: