Pannonról nem hívható a 21-es körzet

Nahát, nahát. Kissé vicces a helyzet. Tekintettel arra, hogy a Pannontól nem hívtak vissza, pedig már 4 nap telt el a bejelentés óta, ma felhívtam őket. Kiderült, nem azon a számon próbáltak visszahívni amit megadtam. 1 fekete pont.
De a nagyobbik baj az, hogy nem hiba, hanem az úgy jó, hogy nem lehet hívni a 21-es körzetű számokat. Az ügyfélszolga el akarta velem hitetni, hogy a Neophone–os számok 6 jegyűek. Hiába mondtam, hogy nem 6, hanem 7 jegyűek, kötötte az ebet a karóhoz. Végül beadta a derekát és ráverte a balhét a technikusokra, hogy ők mondták. Ezek után azért felvetődik bennem a kérdés, hogy vajon milyen technikusok lehetnek azok, akik azt sem tudják, hogy egy hálózatnak a telefonszámai hány számjegyből állnak? Ez meg a második fekete pont.
A harmadik az, hogy ezt hibaként nem is tudják kezelni. Magyarul ha én nem szólok, erről a nem hibáról nem is tudnak. Mostmár tudnak, mégsem tesznek semmit. Írjak e-mailt az ügyfélszolgálatnak és akkor majd lépnek valamit. (ha lépnek)
Mondtam azt is, hogy január 23-án még lehetett hívni, de március 15-én már nem. Akkor emgint el a technikusokhoz, majd visszajövve azt mondta, hogy igen, lehetséges hogy akkor lehetett hívni, most nem lehet. Hogy ez mikor változott meg, a technikusok sem tudták megmondani. Ha technikusok nem tudják, akkor ki tudja? Biztos nem egy ügyfélszolgálatos vagy egy boltos tiltotta le a 21-es körzetszámokat. Felettébb érdekes. Az e-mail küldéssel egyelőre várok. Ha eddig hivatalos úton nem sikerült a nem hibát elhárítani, akkor kénytelen vagyok magánakcióba kezdeni. Volt már olyan, hogy egy állítólag nem létező hibát kerülő úton, magánakció keretében lett elhárítva.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: