Bűnös cigányok

Nem kívánok különösebben belefolyni a veszprémi eseményekbe, mert a végén még olyat írnék, amiből téves következtetést vonna le az olvasó. De azt azért megkérdezném, hogy vajon meddig kell még tűrnünk a cigányhorda terrorizmusát? Rabolnak, gyilkolnak nap mint nap csordába verődve. Nem számít nekik semmi. Lehet gyerek, középkorú, aggastyán, nő, férfi. Senkire nincsenek tekintettel. A veszprémi gyilkossággal most azt hiszem túllőttek a célon. Ha igaz az, amit rebesgetnek, akkor itt háború lesz. Háború a cigányok és nem cigányok között. Nem feltétlenül a magyar nem cigányok állnak az egyik oldalon. Példátlan sebességgel fogták el az osztrák rendőrök a három gyanúsítottból kettőt. Gratulálok nekik! Remélem ugyanilyen hatékony lesz a magyar rendőrség is és példás büntetést kapnak az elkövetők. A fajvédők meg jobb, ha kussolnak és nem húzzák elő a rasszista kártyát, mert már rohadtul elege van az emberiségnek abból. Nem tudom mikor nyugszik meg a köznép, de úgy látom egyelőre még befelé megyünk a málnásba mármint ami a cigánybűnözést illeti. Azt is tudom, hogy nem minden cigány bűnöző, köztük is van normális és becsületes emberek. Most talán éppen ők tudnák a legtöbbet tenni. Hiszen a gyilkos, rabló hordával egy kalap alá veszik őket is. Ne tűrjék meg maguk között a bűnözői elemeket! Közösítsék ki, adják rendőrkézre a körözött bűnözőket is. Hogy fenyegetőznek? Elhiszem. Nem lett volna szabad idáig hagyni fajulni a dolgokat. Nehogy már egy szűk réteg tartson rettegésben országosan egy közösséget! Egy vezetőre van szükségük leginkább, de nem ilyen Kolompár Orbán és társai féle megélhetési cigány politikusokra.
Draskovics elvtárs meg elgondolkodhatna végre, hogy be kellene fejezni ezt a végnélküli cigánypátyolgatást. A végén még a cigány szó tiltólistára kerül és azt is bezárják, aki kiejti ezt a szót. Ne kenjünk már mindent az ombudsmanra és fajvédelemre. Igenis nyíltan kell beszélni és ki kell mondani. Ki kell mondani azt, amit kimondott a román Antena3: 
“igen, ma romák/cigányok, mindegy hogyan nevezzük őket, mindegy, hogy öten vagy harmincan, megöltek egy embert. Ne hallgassuk el a tényeket, hogy ezt csinálják egész Európában!"
Na, nálunk Draskovics, vagy akármelyik elvtársa ilyet ki nem fog mondani.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: