Gázt nem, áramot igen

Na kérem szépen, úgy lett, ahogy megjósoltam. Így lenne ötösöm a lottón! A nagy elkúúúúró gázt nem, de áramot felajánlott Slotákiának. De gazdagok lettünk hirtelenjében! Ez annál is érdekesebb, mivel a múltkor Slotákia fél Európát végig kunyerálta gázért, áramért. Tőlünk nem kért. Annyi eszük azért csak volt, hogy legalább tőlünk ne már. Már csak arra leszek kíváncsi, mi lesz a válaszuk. Én két lehetőséget látok.
1 Elfogadják, elrebegnek egy parányi Kösz-t, aztán az ügy letudva. A megköszönés is nagyon nehezükre fog esni, hiszen ilyet a magyarokkal szembe a világ összes kincséért sem tennének meg, de most nagyon muszály. Változás ettől a két ország viszonyában nem lesz, a kormány részéről a büdös életben nem dörgölik a slotákok orra alá, hogy ki lettek húzva a szarból.
2 Dacból nem fogadják el. Talán a felajánlást sem fogják megköszönni.
Természetsen szeretett miniszterelnök elvtársunk feltétel nélkül tette meg az ajánlatot, valószínűleg jóval a piaci ár alatt adná az áramot. Egy esetben én is. Ha a Sloták gittegylet, élén a köztörvényes alkoholista Slotával mind villamosszékbe kerülne és ahhoz kellene az áram. Akkor akár én kifizetném annak a számláját. Dehát sajnos erről szó sincs. Pedig mehetne Fletó is, egy ülőhelyet neki is fenntarthatnának e nemes célra. Ennél jobban nem is tehetne az országgal. No persze vihetne még magával pár embert a brancsból, mert vannak még akiknek ott lenne a legjobb helyük.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: