Vudu

Nem is tudom, de talán inkább ezt az írásomat egy Jan Slota részére címzett nyílt levélnek kellene neveznem. Ezért inkább elnézést kérek az olvasóktól, hogy a levél hangvétele olyan, hogy azt Slotának címeztem.
Slota, azt hiszem rájöttem mi a bajod velünk, magyarokkal. Nem rühelltél te minket mindig. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy első feleséged magyar volt. (a mai napig is érted és beszéled a magyar nyelvet) De elvált tőled, mert egy szeszkazán köztörvényes bűnözővé lettél. A folyamatos alkoholmámorban történő fetrengésedtől még az asszonyt sem tudtad kielégíteni. Persze mindent a nyakába varrtál, ami egyenes következménye volt a válásnak. Mindenért őt okoltad, ezért ébredt fel benned a mérhetetlen magyar gyűlölet.
Gyalázod jelképeinket, a nemzetet, politikusainkat. Teszed ezt úgy, hogy a hazug kormányod mindenben a pártodon áll és nem határolódik el a cefreszagos állapotodban összehordott gyalázatos megnyilvánulásaidtól. Félsz, mint egy pincsikutya az égzengésben és az unióhoz szaladgálsz árulkodni mint egy kis taknyos kölyök. Félsz? Féljél! AKi a tűzzel játszik, előbb-utóbb megégeti magát. A címeretekben látható kettős keresztet a hármas halmon is a mi címerünkből raboltátok. Ebből is látszik, hogy nektek múltatok nincs, de remélem jövőtök sem sok. Neked meg aztán végképp nem.
A királyhelmeci megemlékezés, pontosabban az előtte és utána történtek egy újabb példája, bizonyítéka a nemzet gyűlöleteteknek. De ha már itt tartunk, akkor megkérdezném, mióta tiltott önkényuralmi jelkép a "H" betű? Ilyen alapon mindenkit le lehetne tartóztatni, mert a magyar rendszámú autókon is ott a "H" betű a rendszámokon, vagy éppen országjelzésként. (Persze örömmel meg is tennétek.) De tovább megyek. A rovásírás, illetve az azzal írt szöveg, jel, mióta tiltott önkényuralmi jelkép? Szerintem a törvényeitekben nem szerepel róla semmilyen írás. De tudod mi a te népednek a baja ezzel? Az, hogy nektek még 20 éves múltatok sincs, miközben a rovásírást már több tízezer évvel ezelőtt is használták a magyarok. Ez fáj nektek, nem más. A tipikus szomszéd tehene effektus. Ha nekem nincs, másnak se legyen. De ha fáj, akkor had fájjon még jobban.
 
Igen, jól látod, egy vudu baba vagy. Beléd van döfve a rovás "H" betű. De jól nézdd meg a gombostűk színét is. Ezüst-piros. Tudod mit jelentenek ezek a színek? Hát hogyne tudnád, persze, hogy az árpád-sáv színei. Annál jobban nem ismer az ember semmit, mint amitől fél. Ez neked valósággal olyan, mint ördögnek a tömjén. De ha már annyira imádod a kettős kereszteket, akkor azt is megkapod:
 
A lelked, elméd is olyan sötét, mint maga a vudu baba.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: