Szlovákok elleni bojkott

Kedves Barátaim, Honfitársaim, Magyarok!

Nincs mentség a szlovákok által szombaton elkövetett aljas gaztettekre. Jó apropó volt nekik a sportrendezvény arra, hogy kiélhessék a magyargyűlöletet és a szadista hajlamikat. Minket állítanak be hibásnak, miközben ők rontottak a békés szurkolókra. Tették ezt már nem először. Már a határ magyar oldalán, a Magyar Köztársaság területén vegzálták a magyar állampolgárokat. A kormányunk és a magyar politika nem kellő vehemenciával lépett fel az aljas tettet elkövetőkkel, illetve az azt pártoló, támogató rezsimmel szemben. Sőt, még majdnem mi kérünk bocsánatot a nagykövetség előtt elégetett szlovák zászló miatt. Nem tartom helyesnek egy nemzet zászlajának elégetését, de talán az illetékeseknek erre kevesebb, a magyarellenességre viszont több figyelmet kellett volna szentelni és határozottan kiállni, visszautasítani minden szlovák vádat.
Mit tehetünk tehát, hogy valamelyest revansot vegyünk törvényes keretek között? Van egy egyszerű módja. Bojkottáljuk a szlovák termékeket. Ne vásároljon senki Szlovákiában gyártott árut. Nincs köztük olyan, amit ne lehetne pótolni. Ez a minimum, amit megtehetünk, meg kell tennünk magunkért, ha már az ország vezetői nem teszik meg elég erélyesen. Eddig is az országvezetés mindent megtett azért, hogy saját magát és az országot lejárassa a külföld előtt és behódoljon nekik. Politikusaink még bocsánatot is kértek 1968 miatt, holott nem önszántukból vonultunk be, hanem a nagy diktátor parancsára. De ha már a bocsánat kérésnél járunk, akkor éppen nekik lett volna okuk tőlünk és a Szudéta németektől bocsánatot kérni a Benes dekrétum európai szellemével is ellentétes, ma is érvényben lévő passzusai miatt, valamint az e két népcsoportot is érintő deportálások miatt. A mi tisztelt kormányunk szóba sem hozta. Illedelmesen bocsánatot kértek a 40 évvel ezelőtti eseményekért és részükről az ügy lezárva.
Ha a kormány és a politikusok nem tettek és nem tesznek semmit, akkor lépjünk mi a tettek mezejére legalább azzal, hogy a boltok polcain maradnak a múlt nélküli ország árui.

– Ne vásárolj szlovák terméket
– Ne utazz Szlovákiába
– Ne rendelj semmit Szlovákiából
– Ne nézz szlovák honlapokat
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: