Vonat dobálása kővel

Kővel zúzták be a vonat ablakát Szeghalmon
  
Ismeretlen tettes megdobálta Szeghalmon a Füzesgyarmat felé tartó vonatot. Személyi sérülés nem történt.
Csütörtökön az esti órákban Szeghalom belterületén a Füzesgyarmat felé közlekedő motorvonat első kocsijának szélvédőjét ismeretlen elkövető egy vasúti töltésből származó kővel bedobta. Személyi sérülés nem történt, de a vonatablakban mintegy százazer forintos kár keletkezett. A dobálót nagy erőkkel keresik a rendőrök.
Azért feltenném a kérdést a tisztelt elkövetőnek, hogy belegondolt abba, hogy milyen súlyos sérülést okozhatott volna? Akár egy embert meg is ölhetett volna a cselekményével, amire volt is már példa. Ha ezek után börtönbe csuknák, akkor vajon gondolkodóba esne? Vagy mi lenne, ha mondjuk ő szerezne súlyos, esetleg maradandó egészségkárosodást, mert egy hülye kővel dobálja a vonatot és éppen őt találja el? Akkor biztos acsarkodna, jártatná a pofáját. De így meg egy jó kis vicc. Hát a kurva anyjával viccelődjön így!
Ha már közlekedésnél járunk, megemlíteném, hogy amikor a rend őre követ el halálos közlekedési balesetet, a sajtó miért kussol róla, ahol meg megemlítik, ott miért adnak hamis információkat? A stop tábla mindenkinek stop tábla!
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: