Bűn mindenhol

Elmúlt a január, új hónap van. Felszentelem ezen írásommal az archívum februári részét. Miről is kellene most írnom? Tulajdonképpen nem sok mindent tudok, de ha már elkezdtem, akkor valamit mégiscsak kellene. Akkor lássuk csak, mi is van.
Tegnap este Kóka Jánost a szarvasi hazafiak megdobálták tojással. Hát igen, ez a népszerűség, vagy talán a népszerűtlenség átka. AZért javasolnék valamit a tojásdobálóknak. Nem lenne jobb, egy pár tojást megposhasztani? Iszonyatos szaga tud ám lenni! Akit az eltalál, annak kellemes átható szaga lesz. Mert az már szag, nem illat. Vajon azt hiszi Kóka, ha már ő nem miniszter, akkor az emberek elfelejtették, hogy mennyi kárt okozott az országnak, a népnek azzal, hogy miniszter volt és pártvezér? A nép nem felejt! Minden bűnös megkapja méltó jutalmát előbb-utóbb.
Hú, erről jut eszembe, amit ma hallottam a tévében. Budaházy és Toroczkai minden, köztisztviselők, politikusok által elkövetett kurrupció, bűncselekményt nyílvánosságra akarnak hozni és feljelentést tenni ellenük. Talán éppen ez az a két ember, akik egy ösvényt kezdtek kitaposni. Mert igenis létezik rendőr, politikus és köztisztviselői bűnözés. Éppen ideje fellebbenteni a fátylat ezekről az ügyekről és minden érintettnek elszámolnia a nép előtt.
AZért érdekes az is, hoyg Tánczos Gábort is megfenyegették életveszélyesen. Nagyon nem akarja valaki, vagy valakik, hogy kiderüljön az igazság. Csakhogy a fenyegetéssel éppen azok ismerték el, hogy valóban nem Tánczos volt a valódi tettes. Szépen elő lehetne szedni a bírókat, ügyészeket is, mint a móri esetben. Gyorsan keleltt eredményt produkálni, így kellett egy bűnbak, akire rá lehet verni a balhét. Nem, számít, hogy az igazi tettes, aki egyes vélemények szerint egy körmendi katonatiszt, szabadlábon van. Akadt egy szerencsétlen, aki rossz helyen volt rossz időben, ámbár a bizonyítékok begyűjtése és prezentálása enyhén szólva is kissé necces volt. Szóval itt is van mit kutakodni. És jól is teszik, ha felfedik az igazságot. És igenis kapjon Tánczos kártérítést jócskán, amint bebizonyosodik az ártatlansága.
A politikusoktól kezdve a bírókon, ügyészeken át a legfelsőbb körökig nyúlik a korrupció, bűnszövetség. Akkor is, ha ezt kézzel-lábbal tagadják. Látjuk nap mint nap.
 
Ja, amúgy szavazni még mindig lehet:
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: