Boldog Újévet!

Ütött az év utolsó… napja. Hát ez is eljött. Miről is írjak? Nem tudom. Az idő télies, ez jó. Illik a Szilveszterhez. Nálunk ugyan nem esik a hó, de bízok benne, hogy néhány órán belül itt is el kezd esni. Ezzel még inkább igazi téli hangulatot varázsolna az év utolsó napjára. A körülbelül 2 hete leesett kevés hóból még mintegy egy centinyi réteg dacol a talaj hőjével. Nem nagyon kell erőlködniük, hiszen már vagy 2 hete nem emelkedett 0 fok fölé a jhőmérséklet még nappal sem. MÉg most is -5,9 fok van. Minety 1 fokot emelkedett reggelhez képest. De gyanítom, ennél melegebb már aligha lesz. Ámbár, ha megjön a hó, akkor lehet némi enyhülésre számítani. Az jó, hogy nem fúj a szél. Így azért a hideg elviselhetőbb.
De visszatérve pár gondolat erejéig a Szilveszterre. Hol is leszek? Hát itthon. Tévé, internet, zabálás, aztán el leszek. Nincs szándékomban menni sehová.
Azt hiszem, akkor mára, illetve 2007-re ennyi. Előre láthatólag ma már nem írok a blogba semmit, bár ha valami érdekes, vagy jelentős dolog eszembe jut, akkor azt megosztom az olvasókkal.
Én megköszönöm mindannak a több mint hét és fél ezer olvasónak a látogatást, akik beleolvastak a blogomba, vagy éppen a képeket nézték meg, hogy ellátogattak erre az oldalra. Nekik, a jövőbeli olvasóimnak és úgy általában mindenkinek:
Kívánok a mostanitól sokkal boldagabb, eredményekben, eseményekben, örömben gazdagabb Újévet!
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: