Áramkimaradások

Hónapok óta szinte napi rendszerességgel megy el az áram 1-1 másodpercre, néha hosszabb időre. Mi volt erre a magyarázat? Az, hogy túl van terhelve a rendszer a sok légkondi miatt. (természetesen hazugság) Na, ha így van, akkor tessék szépen fejleszteni, nem pedig zsebrevágni a pénzt, ami már így is kurva sok, amit ezéret az osztályon aluli szolgáltatásért fizetni kell.
Eljött a hűvösebb, esősebb idő. Kérem szépen, az áramszünetek nem szüntek meg. Akkor kérdem én, a légkondikkal hűtőházat csinálnak a lakásokból a fogyasztók? Vagy mi a fészkes fenétől ment el ma is az áram két alaklommal is pár percre? Túl van terhelve? Az agyuk van a hülyeségtől. Már előre rettegek az esős időtől, mert akkor még gyakoribb. Úgy szar a rendszerük, ahogy van.
Jópár évvel ezelőtt nagy volt az aszály. Körülbelül, mint most. Tavasztól őszig gyakorlatilag nem esett eső. Aztán november 1-én beesőzött. Változó intenzitással esett, néha kis szüneteket tarva. Mikor elkezdett esni az eső, pár perc múlva áramszünet, ami eltartott először 1-2 másodpercig, aztán egyből újra áram el. 5 perc után visszajött, majd a móka megismétlődött és ez így ment egész estig, amikor is este 9 körül végleg megadta magát a rendszer és valamikor hajnal felé jött vissza. Nos, ilyen minőségben szolgáltatnak. Kíváncsi vagyok az elektromos berendezéseink meddig bírják ezt az elmegyek, visszajövök áram játékot. Éppen ideje lenne már a hibát kijavítani. Tudom, hogy egyszerűbb ráfogni a túlterheltségre, de azért nem vagyunk hülyék. Ma például mitől volt túlterhelve? Biztos mindenki maximumra tekerta a légkondit, mellette meg a hősugárzót is, nehogy megfagyjanak.

 
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: