Hírek?

Elég régen írtam már, így aztán éppen ideje, hogy körmöljek valamit. Van pár dolog, amit nem tudok megállni szó nélkül. 
 
Egy hatéves kínai kisfiú vett észre egy földrajzi hibát egy könyvben. Írt a kiadónak, hogy javítsák ki; a kiadó köszönőlevelet és egy mesekönyvet küldött neki.
 
Aha, hát persze. Az elvtársak nem veszik észre, hogy az ilyen meséknek az ideje lejárt Kínában, Oroszországban és Koreában is? Hát ennyire hülyének képzelik az embereket, hogy ezt beveszik? Végülis igazuk van. Ha a médiában már ez is hírnek számít, elég nagy baj van. MÉg korán megtanult az a gyerek fogalmazni meg levelet írni. Arról nem is beszélve, hogy tökéletesen ismeri a térképet.
 
 
Újabb megszorításokat javasol Draskovics Tibor. A volt pénzügyminiszter gazdasági társaságokká alakítaná a költségvetéshez tartozó kórházakat, így az ott dolgozóknak megszűnne a közalkalmazotti státusza és 13. havi fizetés sem járna nekik – írja a Népszabadság.
 
Na, ezzel derült ki, hogy megint hazudtak az elvtársak. A múltkor azt mondta Gyurcsány, nem terveznek újabb megszorításokat. Most bebizonyosodott, hogy erről a tervükről sem tettek le. MInden hónapra kitalálnak valamit. Hiába no, a hülyeség határtalan. De ha még hazugsággal is párosul, na az lesz az igazán szép.
 
 
Rejtett kamerás felvételek bizonyítják, hogy Veres János pénzügyminiszternek a nyírbátori strandon rockfesztivált szervező fiai, illetve barátjuk és üzleti partnerük nem válogatnak az eszközökben, ha érdekeik érvényesítéséről van szó.
 
Mit mondott erre a miniszter? A személye elleni lejáratási kampány része az egész. Megvágott, hamisított felvétel az egész. Na persze. Ez is mese habbal. A fiacskák azt hiszik és joggal, hogy nekik mindent lehet. Apuci majd mindent elrend is fog. Nem lesz ügy belőle. Próbálná meg egy alattvaló. Minimum 2 évet a nyakába varrnának. Szemét köpedék banda. A demoikráciában ilyen eset után a miniszter fogja a kalapját, aztán lelép. Itt meg még csak annyit sem mond, hogy a kölykei cselekedete nem az ő bűne és elhatárolódik tőle. Sőt, még a védő szárnyai alá vesz a gazember kölyköket. Csak így tovább elvtársak! A tisztesség látszanák megőrzésének a leghalványabb morzsáját sem lehet felfedezni ebben a népnyúzó bandában. De minek is? 60 éven keresztül nem kellett, most miért kellene? Ugyanaz a rezsim van hatalmon. ÉN már a rendszerváltás meglétét is kétségbe vonom. Nem történt itt rendszerváltás, csak úgy nézett ki pár évig mintha, de valójában meg nem is.
 
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: