Újabb hőmérsékleti rekord

A mai napon a helyi melegrekord újra megdőlt. A teganpi 40 fok után a mai 40,4 fok volt. Lesz még folytatása. De piszkosul unom már és kezdem egyre nehezebben viselni. Vedelek mint az állat, de nem sokat segít. A szobában is 34,1 fok van. Kint már 4 tizeddel kevesebb, de a szobában nehezen fog hűlni a levegő. Már minden átforrósodott, a falakból is csak úgy dől a meleg. Kíváncsiságból elővettem a lázmérőt, hogy mit mutat. 36,4 fok, úgyhogy a szervezet hőszabályozó mechanizmusa még megfelelően működik.
Amúgy cselesek a meteorológusok. Először csötörtök, péntekig szólt a kánikulai hír. Aztán már vasárnapig tart, mostmeg már azt mondják, jövőhét közepe. Nagyon nem kellene ám hülyíteni az embereket. Vagy itt is azt csinálják,mint Romániában? Ahol nem engedték a meteorológiai állomásnak nyílvánosságra hozni az augusztusra jósult hőséget? Apránként csepegtetik a népnek az információt.
Mindennapossá váltak a rövid áramkimaradások. 2 órával ezelőtt is volt egy  körülbelül 1 másodperces. Ez arra elég, hogy minden technikai eszközt megbolondítson. A mikrós net meg is makkant, éppen az előbb éledt újra. A kábeltévés pár perc után magához tért. Igazán jó szolgálatot tesz a szünetmentes tápegység. Most le van tesztelve szépen.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: