Milyen címet is adjak

Mindig bajban vagyok, ha az írásomnak címet kell adni akkor, amikor nem csak egy bizonyos témáról szól az írásom. MOst is ez a helyzet. Csak úgy szót akarok ejteni erről-arról, ami az eszembe jut.
Szóval tegnap lemostam az autó motorblokkját az olajtól. Több sebből is vérzik a szekér, ezért a vérzést csak letisztított blokknál lehet megállapítani. Nos, az egyik ilyen pont az egyik érzékelő gomba. Azon keresztül jön az olaj és az folyik le  ablokk oldalán. A másik gomba is olajos, de az még nem annyira. Az egyik az olajnyomásé lehet, a másik még nem tudom, mert lusta voltam utána nézni. Majd meg lesz az is. Szerintem a benzinszivattyúnál is fog fojni. Ott gumiámmal van tömítve. Lehet hogy nem a vegyszerállóval csinálták. A hűtőcsere az jól sikerült, nem folyik a víz sehol.
 
A héten szabin voltam, így aztán nem dolgoztam, csak csütörtök délután. Filmet néztem, a 4400-at. JÓ kis sorozat, még vagy 6-7 rész van hátra amit nem láttam. Így azért mindjárt más, ha az ember egymás után többet is meg tud nézni, nem csak egyet egy héten. Így jobban összeérnek az epizódok.
 
Az este már fél 10 előtt lefeküdtem. Elég szarul voltam, így aztán az alvást választottam. Az jó, addig sem érzek semmit. MÉg szerencse, hogy az alvással nincs gondom, az megy. VAlószínűleg ezzel sosem lesz gond, mivel a rosszabb napokon automatikus az álmosság.
 
Mi is van még. azt hiszem most egyelőre ennyi. Ja, jut eszembe az EB. Hála istennek, hogy nem mi nyertük. Teljesen fölösleges lett volna százmilliárdokat kidobni olyan sportlétesítményekre, ami azután úgyis kihasználatlanul állt volna. Egyedül a horváthokat sajnálom, azok nem szolgáltak rá, hogy így szívjanak. Azt hiszem, a jövőben már ők sem fognak közösködni velünk. Nem baj, a kormány megkapta az első pofont, csak nyalogassák a sebeiket. Lehet, hogy itt határon belül ezt a birka népet tudja az orránál fogva vezetni, de a küldföldet már nehezebb. Azok átlátnak a szitán. De ezek a marhák már 2016-ot emlegetik. Nem volt még elég 3 bukás? És még olimpiát is szeretnének. Ugyan minek? Azzal takarózva akarják az országot rendbehozni? Az nem fog menni. Az utak egy része gyakorlatilag járhatatlan, most a vasutat is drasztikusan kurtítani akarják. Hát erre akarnak alapozni? Szép is lenne.
Aha, akkor most erről jutott eszembe Demszky elvtárs is a metrójával. Nagyon tanulékony kiscsávó, GYurcsánytól szépen eltanulta  ahazudozást. Azt nyilatkozta, már eldöntött dolog, hogy az unió adja a pénzt a metróra. Hát, kérem megérkezett a cáfolat Brüsszelből. Egyáltalán nincs eldöntve, sőt még az iratokat sem kapták meg róla. Azt hiszem, ezzel a rohadt metróval nagyot fog szívni az ország, ha megépül, ha nem. Mert ugye ha megépül, akkor két lehetőslég van. Az egyik, hogy az unió ad rás pénzt, a másik, nem ad. Utóbbi esetben aztán a fejlesztés, de még a karbantartások is elmaradnak mindenhol, mert a pénzt oda csoportosítják. HA adnak rá pénzt, akkor abból épül meg. Igenám, de ha ez utóbbi eset fog bekövetkezni, akkor aztán várhatjuk hogy az uniótól valaha is kapunk pénzt valamire. Ugyanis azt már csupán azért kapjuk meg, mert a munkálatok már megkezdődtek és nem akarják, hogy hatalmas elhagyatott vakondlyukak legyenek a főváros alatt.
Mindegy hogy lesz, egy a lényeg: A magyar lakosság, de főleg a vidék iszonyatosan megszívja az egész ténykedést, mert pont oda nem fog jutni egy fillér sem, ahol a legnagyobb szükség lenne rá.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: