PC gondok

Jópár napig nem voltam, nem írtam semmit. Némi technikai akadálya volt a dolognak. Egy hardver meghibásodás miatt a windows is elszállt. Kénytelen voltam a hiba kiküszöbölése után újratelepíteni mindent. Szerecsére az adatokat át tudtam menteni a régi windowsból. Azért a telepítés nem volt olyan egyszerű, akadt probléma bőven.
Már a programok felét visszaraktam, amikor feltűnt, hogy a hang nem az igazi. Ezt nem pótolta a windows induló és leálló rendszerhangja sem, ami az előzőleg telepített rendszerben sosem működött. Hiába volt minden hag a helyén ha elég szarul szólt. Olyan kattogó, furcsa hangja volt. Haver saem tudott távgyógyítással kezdeni vele semmit. Megbeszéltük, hogy hétvégén megnézi.
Én ezután feltelepítettem a maradék programot, majd a bluetooth következett. Ezt utóljára hagytam, úgyis több időt vesz igénybe. Már enneka telepítése sem ment simán, mert a windows felismerte az eszközt, és telepített is hozzá programot, de én az eredetit kartam hozzá. Újraindítás után feltűnt, induló és leálló rendszerhang nincs, ugyanúgy mint az előzőleg telepített windowsban. Végülis ez nem is izgatott, mivel eddig sem volt. Neten keresgélve rátaláltam a jó megoldásra, így rá tudtam venni a windowst, hogy ne a saját, hanem a gyári drivert használja  a bluetoothoz. Mostmár működik rendesen. A bluetooth telepítéssel egyidőben a hang is megjavult és ugyanolyan jól szól, mint korábban. Kíváncsi lennék, hogy erre tud-e valaki magyrázatot. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: